Safelink Tools Seal: PGP Sign (Windows)

Många banker erbjuder PGP som metod för att skydda filer som kommuniceras via i första hand SFTP. PGP är en välkänd standard som kan användas, och våra Safelink Tools Seal-komponenter skapar PGP-signaturer och krypterar filer så att bankerna tar emot dem

Safelink Tools Seal: PGP Sign (Windows)

PGP-komponenten är lätt att installera, tar liten plats, och hanterar de lite olika krav som bankerna ställer på PGP-säkerheten. Exempel på olika krav är val av algoritmer, och Danske Banks användning av PGP-kommentarer vid nyckelutbyte och sändning av filer. Inget av detta blir svårt med komponenten.

Nyckelhanteringen sköts med i ett KeyTool-program med grafiskt användargränssnitt.  

Funktion
Komponenten är ett program som tar kommandoradsparametrar, vilket gör den lätt att integrera. Statiska parametrar kan läggas i en ini-fil som skickas som kommandoradsparameter.

Programmet ser till att filer formatteras rätt, vilket gör att det går mycket fort att implementera en lösning.

Vad kan de byggas in i?
Komponenterna kan byggas in i workflowsystem eller specialbyggda systemi Windowsmiljö. De fungerar självklart direkt i Safelink PFR.

Systemkrav
Windows 8, Windows Server 2008R2, eller senare.

Hur köper man?
Komponenten köps som programvarulicens per system som programmet skall köras på, samt en årlig avgift som bl.a. ger rätt till support och programuppdateringar.  

Relaterade produkter
Safelink Tools Seal: BGHMAC (Windows)
Safelink Tools Seal: PGHMAC (Windows)
Safelink Tools Seal: DDB Sign (Windows)

Kontakta mig

En faktura kommer via epost efter köpet gått igenom.
Ange 245 här (spamskydd)

Icon